انجمن علمی و آموزشی معلمان ریاضی استان آذربایجان‌ غربی

انجمن علمی و آموزشی معلمان ریاضی استان آذربایجان‌ غربی

.: ریاضیات شانه بر زلف پریشان عالم است :.
انجمن علمی و آموزشی معلمان ریاضی استان آذربایجان‌ غربی

انجمن علمی و آموزشی معلمان ریاضی استان آذربایجان‌ غربی

.: ریاضیات شانه بر زلف پریشان عالم است :.

. کفشی مجهز به نیروگاه برق انفرادی

کفشی مجهز به نیروگاه برق انفرادی

 به دنبال کاهش سوخت های فسیلی در سراسر کره زمین، برای تولید انرژی برق مورد نیاز در مقیاس‌های بالا نگاه‌های زیادی به سمت احداث نیروگاه‌های خورشیدی، هسته‌ای و بادی جذب شده است.

 همچنین برای تولید برق در مقیاس‌های پایین (میلی وات) تکنیک‌هایی نظیر پیزو الکتریک به کار گرفته می‌شود. اما آیا تاکنون فکرش را می‌کردید که بتوانید یک نیروگاه کوچک تولید برق در کفشتان داشته باشید!

 محققین دانشگاه UW-Madison در یک فن آوری جدید که آن را reverse electrowetting نامگزای کردند، روش جدید تولید انرژی برق در مقیاس وات را ارائه کرده‌اند. البته لازم به توضیح است که این نیروگاه یک ایستگاه کاملا شخصی و انفرادی است و تنها می تواند نیاز برق یک نفر را برآورده سازد.

 در این روش از یک فلز مایع به نام galinstan که فلزی غیر سمی است و هیچ خطری ندارد استفاده می‌شود. این فلز تاکنون در ساخت ترمومترها(حرارت سنج‌ها) کاربرد داشته است.

 قرار است که این فلز در جداره کفش در محل پاشنه و کف پا جاسازی شود تا با پوشیدن آن و راه رفتن, جریان برق تولید شود. این برق بین ۱۰ تا ۲۰ وات خواهدبود و در یک باتری که دقیقا در وسط کفش جاسازی شده، ذخیره خواهدشد. از این میزان برق می‌توان برای شارژ باتری تلفن همراه و دیگر گجت‌های کوچک نظیر مدیاپلیرها استفاده کرد.

 تنها کافی است که کفش را پوشید و شروع به راه رفتن کنید. تصورش را بکنید که برای استفاده از برق ذخیره شده در این باتری یک پورت USB در جداره کفش تعبیه شود. برای اینکه گوشی خود را شارژ کنید لازم است که خم شوید و کابل شارژ گوشی را به کفش خود وصل کنید!

 این شرکت قرار است طرح خود را با عنوان inStep Nanopower تجاری کند و نمونه‌های این کفش را برای سربازان و کشاورزان بسازند تا در بیابان و یا زمین‌های کشاورزی بتوانند برای شارژ وسایل‌شان چند واتی برق در اختیار داشته باشند.

 البته هنوز مشخص نیست که چه مسافتی بایستی طی شود و این کفش پس از تولید با چه قیمتی قرار است به بازار عرضه شود. اما به محض تولید می‌توانیم نمونه‌های آن را علاوه بر کفش‌فروشی‌ها، در کنار شارژهای فانتزی موبایل فروش‌ها نیز بیابیم.

  منبع:narenji.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد